ActCAD 2021 MEP

Programsko rješenje za mehaničke, električne i vodovodne (MEP) crteže
Image
ActCAD 2021 MEP  je poseban dodatni modul koji će raditi unutar ActCAD 2021 Standard, Pro, BIM softvera. Ovaj modul automatizira brzo i jednostavno stvaranje mehaničkih, električnih i vodovodnih (MEP) crteža. Jednostavno izrađujte crteže i jednim klikom generirajte popis dijelova/BOM i izvezite ga u MS Excel.

Moduli koji su uključeni u ActCAD MEP paket:

  • Comfosystem - Ventilation Plugins
  • Drain Pipes
  • Element Edit
  • Flex Pipes
  • Floor Heating
  • Gas Calculation
  • Multi-Pipes
  • Ventilations
  • Openings
  • Automatic Text Labels and Call outs

Preuzmite BESPLATNU probnu verziju ActCAD MEP - vrijedi 14 dana!

Kako biste isprobali demo verziju ActCAD MEP, slijedite ove korake:
1. Preuzmite i instalirajte ActCAD ( Standard , Pro ili BIM )
2. Zatim aktivirajte ActCAD s probnim ključem (primate e-poštu s kodom)
3. Preuzmite i instalirajte ActCAD MEP ( Standard , Pro ili BIM )
3. MEP Addon izbornik će se automatski dodati u sučelje ActCAD

Glavne značajke ActCAD MEP

Podno grijanje:

Stvorite podno grijanje jednostavno kao nikada prije. Prvo kreirate prostorije, toplinsku zonu, a zatim možete automatski generirati cijevi za podno grijanje. Naravno, podno grijanje može se savršeno riješiti za svaku situaciju. Bez obzira na to koliko su geometrije prostorije komplicirane, ništa nije nemoguće s dodatkom za podno grijanje. Informacije kao što su duljine cijevi ili površina prostorije mogu se umetnuti izravno u CAD kao naljepnica ili izvesti kao Excel datoteka.

Odvodne cijevi:

Nema više konstruiranja 2D linija! Uz dodatak Drain-Pipes, kanalizacijske cijevi mogu se dizajnirati kao skica i zatim generirati u tri procesa. Unesite DU (dizajnerske jedinice) opreme kako biste automatski izračunali dimenzije ili ih unesite ručno. Sami stvorite veze s uređajem i spremite ih u svoje postavke. Sve što je dizajnirano može se izvesti kao popis materijala, popis dijelova ili označiti izravno na crtežu.

Ventilacija:

Izrada ventilacijskih sustava je bez problema s dodatkom i štedi puno vremena. Unesite izravno proizvođača kanala i cijevi kako bi se popis narudžbi mogao izraditi i koristiti odmah nakon izgradnje. Uređaji kao što su prigušivači, kućišta za ispušni zrak, filtarski elementi i još mnogo toga također su integrirani u plug-in. Automatsko označavanje također je dio toga.

Više cijevi:

Crtanje po crti je gotovo. Multi-Pipes prvo umeće cijevne uspone, a zatim možete automatski dodirnuti medij i stvoriti beskonačan broj cijevi zajedno. Dodatak je dizajniran i implementiran na temelju višegodišnjeg iskustva inženjera. To jamči uštedu vremena do 60%. Iskoristite razmak od zida koji možete unijeti u dodatak, jednostavan potez, promjenu visine i još mnogo toga. Medij se može prilagoditi prema potrebi za debljinu linije, vrstu crte, boju crte itd. Kao i kod svih dodataka, svojstva se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku.